Често задавани въпроси

Тук можете да намерите отговорите на най-често задаваните въпроси относно Zewa:

Какво означава “Zewa”?

„Zewa” е абревиатура на „Zellstofffabrik Waldhof” (фабрика за целулоза Валдхоф), първата ни фабрика в Германия, където през 1960 година започнахме производството на висококачествени хигиенни материали. Днес Zewa е водеща търговска марка за тоалетна хартия, домакински кърпи, носни кърпички и кърпички за лице на целия европейски пазар.

Къде мога да си купя продуктите на Zewa?

Обикновено можете да намерите голям асортимент от продуктите на Zewa в местния супермаркет, хипермаркет или дрогерия Ако не, моля свържете се с нас за информация къде близо до вас можете да намерите продуктите на Zewa.

Какви цветове и аромати мога да избирам от асортимента на тоалетна хартия Zewa?

От много! Тоалетната хартия Zewa се предлага в различни разновидности, така че всеки да намери своята любима. Защо не прегледате нашия раздел с продукти, за да намерите своя?

Защо мога да избирам от дву-, три- и четирипластова хартия?

Всички продукти на Zewa комбинират мекота и здравина. Разбира се, от колкото повече пластове е съставена хартията, толкова по–добро е усещането върху кожата и толкова по-здрава става ролката. Различният брой пластове ви дава свободата да избирате дали да си купите хартия на достъпна цена за всекидневна употреба или изключителна хартия с най-голяма мекота и здравина, за да поглезите себе си и тези, които обичате. По този начин винаги има перфектна Zewa за всяка нужда.

Имам чувствителна кожа и/или страдам от алергии. Мога ли да използвам продуктите на Zewa?

Можете да използвате всички продукти на Zewa, без това да ви причинява каквито и да било неудобства. Освен това, в повечето случаи няма никаква връзка между хигиенната хартия и контактните алергии.

Ако страдате от симптоми като временна червенина, изостряне на заболявания, обриви, сърбежи, тежки възпаления на кожата и понякога потене, ви препоръчваме да използвате тоалетна хартия и носни кърпички без цвят и мирис, тъй като те са особено деликатни към чувствителна кожа.

Ароматизираните и цветни продукти на Zewa също ли са деликатни към кожата?

Да! Нашите аромати, оцветители и лосиони са предназначени да придават на продуктите приятна миризма, вид и усещане, да се повиши доброто ви физическо състояние и да се гарантира страхотно усещане за кожата. Всички добавени съставки са избрани след внимателна оценка, избягвайки всякакви опасни или спорни съставки като парфюмните алергени.

Какви са предимствата на носни кърпички Zewa пред традиционните текстилни кърпички?

Когато си издухвате носа, вие също така се отървавате от милиони болести причинени от микроби, които се задържат в кърпичката. Тъй като хартиените носни кърпички Zewa са винаги свежи, предназначени за еднократна употреба и се изхвърлят веднага след употреба, микробите си отиват завинаги.
Ако използвате текстилни кърпички – и особено ако ги използвате отново и отново или дори ги предоставяте на други членове от вашето семейство – микробите се връщат обратно при вас и причиняват допълнителни инфекции или забавят оздравителния процес ако страдате от настинка или грип.

Какви са предимствата на домакинската хартия Zewa пред текстилните кърпи?

Когато става въпрос за домакински кърпи, хартията е много по-хигиенична отколкото текстила (между другото, същото важи и за носните кърпи). Когато използвате домакинска хартия Zewa, мръсотията и бактериите се изхвърлят с нея, а не се задържат в тъканта, където оцеляват дълго време. Също така можете да използвате домакинската хартия Zewa, за да попиете излишната мазнина от храната, което не бихте могли да направите с текстилна кърпа. Все пак, не ви препоръчваме да използвате домакинската хартия, за да хващате горещи тигани или тенджери – трябва да използвате текстилни кърпи, или още по-добре, ръкохватки.

Защо хигиената е толкова важна за мен и за тези, които обичам?

Защото тя е ключът към доброто здраве и здравословния живот! Хигиена означава да се предпазиш от колкото се може повече болести, причинени от микроби и бактерии. Ако вие или вашето семейство не влизате повече в контакт с тях, ще бъдете по-здрави. Продуктите Zewa, които се изхвърлят веднага след употреба, ви помагат да създадете чиста и безопасна среда за всеки.

Може ли мократа тоалетна хартия да бъде използвана от деца?

Може и трябва. Мократа тоалетна хартия помага на децата над 3 години да „си свършат работата” и да се научат как „действа” чистият и хигиенен начин на живот. Можете да намерите нашата специална мокра тоалетна хартия за деца тук.

Мога ли да изхвърлям мократа тоалетна хартия по стандартния начин?

Да, когато изхвърлите в тоалетната един къс мокра тоалетна хартия той се отмива толкова лесно, колкото и стандартната тоалетна хартия. Моля, използвайте един къс при едно пускане на водата.

Как Zewa щади околната среда?

Като водещ производител на хартия, ние сме добре запознати с важната роля, която играем за околната среда. Затова, SCA и Zewa са изпълнили обширна програма и осъществили множество дейности за опазване на природата и наблягат силно на рационалното използване на природните ресурси. Ако искате да научите повече, можете да намерите повече информация за нашите екологични цели тук или прочетете нашият доклад за рационалното използване на природните ресурси на sca.com ( моля, обърнете внимание, че страницата е на английски език).

Кой ще отговори на моят въпрос, ако не е посочен тук?

Ние! Просто се свържете с нас и ние ще ви отговорим колкото е възможно по-бързо.