Накратко за Essity

Essity е световна компания за хигиенни и хартиени продукти с приблизително 50000 служители, която разработва и произвежда продукти за лична грижа, хартия, опаковъчни продукти, вестници и продукти от твърдо дърво. Essity има много добре познати марки, предлагани в около 100 държави, включително Zewa, TENA, Tork, Libero, Libresse, Regio, Velvet, Plenty, Sorbent и Edet. Всяка пета ролка тоалетна хартия в Европа е произведена от Essity.

Нашата мисия

„Да осигуряваме основни продукти, които повишават качеството на всекидневния живот.”
Продуктите на Essity правят живота значително по-приятен за потребителите и клиентите в модерното общество.

Нашата визия

„Да бъдем признати като водещ и ценен доставчик от клиентите, акционерите и служителите в нашата сфера. ”
Essity постоянно се стреми да осигури по-висока стойност, да постигне най-добрите възможни резултати и да допринесе положително за живота на всеки човек във всяко общество, където се предлагат продуктите или услугите на Групата. Essity поставя на първо място устойчивото развитие и ще продължи да води дейностите си съобразно най-високите икономически и екологични стандарти.


Защото нашите продукти правят живота по-приятен за Вас и за милиони хора по света. Защото нашите ресурси и процеси са естествена част от световния жизнен цикъл. И защото ни интересува. Логото ни е нашият начин да изразим уникалните ценности, характер и посока на Essity.


Ако желаете да научите повече за Essity, натиснете тук (моля, обърнете внимание, че този уебсайт е на английски език).