Иновацията е ключът

В Zewa сме убедени, че да останеш неподвижен е първата стъпка към движението назад. И именно тази вяра ни подтиква постоянно да се развиваме и да разработваме най-добрите възможни продукти, които нямат конкуренция на този пазар.

Правим всичко по-лесно

Освен, че влагаме максимални усилия в разработването на най-меката и същевременно, най-здрава хартия, ние никога не оставаме на едно място и никога не спираме да се развиваме. Също така се концентрираме сериозно върху качеството и удобството на нашите опаковки.

Например, при работата с продукти, полезни за възрастните, разработихме нашата опаковка за тоалетна хартия съвместно с Meyer-Henschel-Institute в Саарбрюкен, Германия. Една от най-важните иновации, произтичащи от това сътрудничество е перфорацията отстрани, която улеснява отварянето на пакета, като по този начин позволява лесно вадене на всяка ролка. Останалите ролки се съхраняват хигиенично в пакета.

Разбира се, това специално удобно отваряне е преимущество и за всички останали възрастови групи – както доказват нашите продуктови гами „Exclusive” и „Deluxe”.

Друг пример е специалният отвор, използван за Zewa Fresh: лесно се отваря и затваря, но въпреки това пази овлажнената тоалетна хартия от изсушаване.

Ако искате да откриете информация за различните нови продукти и предимствата за Вас, моля натиснете тази връзка.