Ново от

COTTON TOUCH® хартиени носни
кърпички с естествени влакна от памук

ZEWA COTTON TOUCH®

От дълги години хората оценяват и се доверяват на мекотата и надеждната здравина на текстилните кърпички. Въпреки това, в сравнение с хартиените носни кърпички, те са по-малко хигиенични и по-неудобни за употреба, тъй като текстилът изисква постоянно да се пере. Затова би било чудесно да имаме под ръка еднократни носни кърпички, които да имат всички предимства на текстилните кърпички.

Zewa COTTON TOUCH® е мека и
издръжлива хартиена носна
кърпичка

Носните кърпички Zewa COTTON TOUCH® са направени с добавени естествени влакна от
памук и така комбинират мекотота едновременно със здравината. Със Zewa COTTON
TOUCH® винаги ще имате под ръка хигиеничен и надежден помощник.

Пет причини да изберете новите Zewa
COTTON TOUCH® носни кърпички с
памучни влакна

Добавени
памучни влакна

Хартиените носни кърпички Zewa COTTON TOUCH® са направени с добавени естествени памучни влакна. Те са меки и здрави като познатите текстилни кърпички. Сгънатата текстилна кърпичка е любимо.

Вашият надежден партньор по отношение на хигиената

Сгънатата текстилна кърпичка е любимо местообитание за бактериите, ето защо еднократните хартиени кърпички Zewa COTTON TOUCH® ще се превърнат във вашия надежден хигиеничен защитник.

Универсален
помощник

Хартиените носни кърпички Zewa COTTON TOUCH® са незаменим помощник на работа, в къщи и на път. Те ще ви спасят когато имате нужда да избършете ръцете си или плод, когато се разхождате – да избършете прах или мръсотия от обувките или дрехите, също да избършете очила или нещо разсипано.

Неповторимо усещане
за мекота и нежна грижа

Всяко докосване на новите носни кърпички Zewa COTTON TOUCH® с естествени влакна от памук дарява незабравимо преживяване с мека и нежна грижа.

Одобрени от Европейските
дерматолози

Zewa COTTON TOUCH®са одобрени от Съюза на Европейските дерматолози. Което означава, че може винаги да сте уверени в отличното качество на носните кърпички, които се грижат за кожата ви. Zewa COTTON TOUCH® деликатно и нежно се грижат за вашата кожа и предлагат незабравимото преживяване на памучно докосване.

Новите хартиени носни кърпички Zewa COTTON TOUCH®:
Сега с памучно докосване.