Новите Zewa Protect Помагат да защитите семейството си от
разпространението на инфекции

Tempo product

Zewa Protect осигуряват
допълнителна защита

Щастливи преживявания или парче шоколад – всички ние обичаме да споделяме приятните неща в живота с хората около нас. Настинката не е сред тези неща.

Затова съществуват новите Zewa Softis – с допълнителна защита благодарение на антибактериалната си формула. За да можете да се наслаждавате на живота, заобиколени от любимите си хора. Разбира се, Zewa Protect идват с доказаното качество на Zewa Softis – изключително здрави и меки. Хремата е сред малкото неща, които никой не иска да споделя с близките си.

Хремата е сред малкото неща, които никой не иска да споделя с близките си.
Zewa Protect съдържат алое вера и глезят сетивата със свеж аромат. Дерматологично тествани носни кърпички, нежни към кожата.
Антибактериалният и антивирусен лосион във вътрешността на 4-пластовите носни кърпички намалява бактериите и вирусите още в кърпичката. Рискът от пренасяне по ръцете е намален.

Zewa ProtectПредпазват Вас и семейството Ви от разпространението на микроби

Антибактериален и антивирусен лосион в кърпичката. Антибактериалният и антивирусен лосион във вътрешността на 4-пластовите носни кърпички намалява бактериите и вирусите още в кърпичката. Рискът от пренасяне по ръцете е намален.
С алое вера и свеж аромат. Zewa Protect съдържат алое вера и глезят сетивата със свеж аромат. Дерматологично тествани носни кърпички, нежни към кожата.
Четири меки и здрави слоя. Както всички кърпички Zewa, Zewa Protect са нежни към кожата и особено устойчиви. Отговарят на обичайните стандарти за качество на Zewa Softis.

Някои интересни факти

Върху обикновено бюро има
400 пъти
повече микроби, отколкото върху
тоалетна чиния

Мокрите ръце могат да пренесат
1.000 пъти
повече микроби от подсушените ръце

Вирусите могат да оцелеят
повече от
72 часа
върху повърхността на мебелите

Средно
6 дни
болничен на
година се използват поради
вирусни заболявания като
настинка

4 от 5
инфекции се предават
чрез ръцете

80%
от инфекциите се
предават при контакт
на ръцете със заразени
лични предмети,
като най-често това
става в семейството

Често задавани въпроси за
Zewa Protect

Zewa Protect предпазват Вас и семейството Ви от взаимно заразяване, когато сте настинали. Всички ние знаем, че бактериите и вирусите се предават чрез ръцете, а това определено е нещо, което искате да избегнете, когато имате хрема. В такъв момент имате нужда от сигурна защита, за да предпазите семейството си от разпространението на микроби. Новите Zewa Protect съдържат антибактериална формула, която ефективно намалява бактериите и вирусите още в кърпичката и така предпазва от заразяване през използваната кърпичка.
Антибактериалната съставка се съдържа между пластовете на кърпичките. Нашата патентована технология осигурява добро слепване на четирите слоя, за да се избегне директен контакт с кожата, когато издухвате носа си.
Засега не планираме такава разфасовка. Пускането на кутии изисква специфично разработване. В зависимост от обратната връзка от потребители може да променим плановете си.
Ароматът е специално разработен за Zewa Protect. Представлява свеж аромат на цветя и отговаря напълно на изискванията на Международната асоциация по ароматите (IFRA), както и на други стандарти за безопасност.
Да, Zewa Protect са тествани от външен институт под дерматологичен контрол (съответстващ на регулациите и на добрите лабораторни практики).